top of page

In 2022 hebben Martin en Jeroen hun bedrijven samen laten gaan in Primaux Verbeek BV. Onder de naam PVsafety werken wij aan het overdragen van kennis rondom Levensreddend handelen. Dat doen we voor professionals zoals brandweer en politie, en voor 'leken' door het geven van EHBO-, BHV en reanimatie-cursussen. 

 

Steeds meer mensen in Nederland kunnen reanimeren. Daar zijn we blij mee, maar het aantal moet nog omhoog. Ieder jaar zijn er ruim achtduizend reanimaties buiten het ziekenhuis. Thuis, op het werk, op straat, in de winkel... Kun jij al reanimeren? Directe hulp is letterlijk van levensbelang. Veiligheid, kwaliteit en interactiviteit staan centraal tijdens onze cursussen. 

Het team

PVsafety opleidingscentrum Rivium 1e Straat 54

Over PVsafety

PVsafety werkt ernaar toe dat de deelnemers van cursussen en trainingen durven te handelen tijdens een noodsituatie.

Het aanleren van vaardigheden om de overlevingskans van slachtoffers te verhogen staat centraal. De eerste minuten na een ongeval zijn van levensbelang. Goede eerste hulp voordat een ambulance ter plaatse is, is cruciaal. Wij willen de samenwerking in de keten verbeteren.

Onze missie

Kwalitatieve, interessante en vooral leuke trainingen geven. Hierdoor leiden we mensen zodanig op, dat de handelingen die zij uitvoeren optimaal op de keten van hulpverlening zijn afgestemd. Zo kan iedereen de beste zorg bieden aan slachtoffers en de overlevingskans verhogen.

Onze visie

Martin Verbeek

Martin Verbeek

Instructeur

martin.verbeek@pvsafety.nl

Jeroen Gijze

Jeroen Gijze

Instructeur

 

jeroen.gijze@pvsafety.nl 

Scott Verbeek

Scott Verbeek

 Instructeur

scott.verbeek@pvsafety.nl

Martin werkt bij de Regionale Ambulance Voorziening. Hij is vijftien jaar geleden voor zichzelf begonnen. Met als doel: praktijkkennis delen met anderen om zo de samenwerking in de keten van hulpverlening te verbeteren. Vanuit zijn vakgebied weet Martin als geen ander hoe een goede veiligheidstraining eruit moet zien. Zijn praktijkkennis komt terug in alle cursussen en trainingen.

Jeroen geeft veiligheidstrainingen en is in 2022 samen met Martin PVsafety gestart. Hij is sinds jaar en dag betrokken bij de evenementen- en noodhulpverlening van het Rode Kruis. Hij is zijn carrière gestart binnen de ICT. Binnen deze functie heeft twaalf jaar gewerkt voor ziekenhuizen en zorginstellingen. De laatste tien jaar heeft hij verschillende managementfuncties gehad bij een groot ICT-bedrijf. Het opbouwen van afdelingen en teams behoorde tot zijn taak. In de periode 2020 tot 2022 heeft hij dat ook gedaan voor Het Rode Kruis, GGD-en en gemeentes voor wat betreft Corona test- en vaccinatiestraten en opvang Oekraïnse vluchtelingen.

Scott is net als Jeroen vrijwilliger bij het Rode Kruis. Na zijn opleiding small business en retail management heeft hij binnen het bedrijf samen met Martin kwalitatief hoge cursussen en trainingen ontwikkeld. Daarna heeft hij bij het Rode Kruis gewerkt als Landelijk projectleider van de coronateststraten, vaccinatielocaties en voor de Opvang Vluchtelingen Oekraïne.

''Lesgeven en kennisoverdracht binnen het vakgebied van levensreddend handelen is onze passie. Dat laten wij u zien en beleven.''

martin-splitt-8ByBvAXwFEc-unsplash.jpg
bottom of page