top of page
BHV ontruiming

BHV

Anker BHV basis

BHV basis

Leer levens redden en noodsituaties beheersen combinatie van e-learning met één praktijkdag

Welkom bij onze BHV basiscursus, een uitgebreide training die u voorbereidt op noodsituaties binnen uw bedrijf of organisatie. Deze cursus combineert een praktijkdag met een interactieve e-learningmodule om uw BHV-vaardigheden te ontwikkelen.

​​Voltooi een boeiende e-learningmodule van 4 uur in uw eigen tempo. Leer de theoretische basis van BHV, inclusief risico-inventarisatie en levensreddende handelingen. Test uw kennis met interactieve oefeningen en quizzen. Volg daarna de praktijkdag.

BHV Basis
bedrijfshulpverlener

 
 • in 1 dag + e-learning

 • incl BHV-certificaat

 • In Capelle a/d IJssel


€ 189,00 pp excl. btw

E-learning

Praktijkdag

Breng een dag door in een praktijkgerichte omgeving waar u hands-on training krijgt in eerste hulp, brandbestrijding, ontruiming en communicatie. Leer de juiste technieken en procedures van ervaren instructeurs.

Na het voltooien van de bhv Basiscursus heeft u de kennis en vaardigheden om doeltreffend op te treden tijdens noodsituaties. U bent in staat om levens te redden, beginnende branden te bestrijden, een georganiseerde ontruiming te leiden en daarbij effectief te communiceren.

Inhoud van de cursus

 1. Eerste hulp (EHBO)
  ​Leer de basisvaardigheden voor het verlenen van eerste hulp zoals

  • reanimatie;

  • bloedingen stelpen;

  • brandwonden behandelen en

  • omgaan met bewusteloosheid
    

 2. Brandbestrijding
  Krijg inzicht in het herkennen van brand, leer hoe u een brand meldt, welke blusmiddelen u kunt gebruiken en hoe u deze toepast.

   

 3. Ontruiming
  Leer een gestructureerde en veilige ontruiming uit te voeren bij noodsituaties, zoals brand of gaslekken.

   

 4. Communicatie
  Verbeter uw communicatievaardigheden voor noodsituaties, zowel intern als extern, en leer hoe u de hulpdiensten op de juiste manier informeert.

   

 5. Risico-inventarisatie
  Identificeer potentiële risico's en gevaren binnen uw bedrijf, evalueer ze en neem maatregelen om deze risico's te verminderen.

   

 6. Levensreddende handelingen 
  Ontwikkel vaardigheden in het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) en het verlenen van eerste hulp bij verstikking.

 

Ons doel is om u op te leiden tot een zelfverzekerde en competente bedrijfshulpverlener, die weet hoe te handelen in noodsituaties, levens kan redden en schade kan beperken.

 

Boek vandaag nog een van onze BHV-cursussen en investeer in de veiligheid van uw medewerkers en bedrijf.

BHV Basis
op uw locatie

 
 • in 1 dag + e-learning

 • incl BHV-certificaat

 • Op uw locatie

 • Vanaf 6 personen

 

Prijs en datum op aanvraag

Anker BHV herhaling
bottom of page